Shots Fired (2017)

Shots Fired (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Reggie Rock Bythewood, Gina Prince-Bythewood
Actori: Sanaa Lathan, Stephan James, Helen Hunt
An: 2017
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Shots Fired SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Shots Fired

Fiecare singur criticii recenzie am citit înainte de a viziona premiera serie de «Fired» a făcut fotografii suna ca am fost pe cale de a vedea un mini-serie îngrozitor. Și sunt atât de bucuros că nu a trecut uiŃi din cauza criticilor lor dure, sau mi-ar fi pierdut o emisiune TV provocatoare într-adevăr crezut!

Deși acest lucru este încă o altă intrare într-o serie recentă de programe în ceea ce privește relațiile rasiale. Am găsit „tras focuri de armă“ pentru a fi mai convingătoare decât un spectacol similar „American Crime“. Într-o inversare intrigantă a evenimentelor curente, spectacolul se deschide cu Cop negru Joshua Beck (Tristan Mack Wilds). Fotografiere un copil alb în timpul unei opriri de trafic, susținând că el a fost încercarea de a apuca arma. Oamenii începe imediat acuzându-Beck de profilare rasială, crede el a tras doar adolescent peste. Deoarece el a fost într-un cartier negru … așa că trebuie să fie de cumpărare de droguri.

Intuind vacarm comunitate, guvernatorul (Helen Hunt) solicită, în cadrul Departamentului de Justiție să se ocupe de anchetă. Acest lucru aduce Preston Terry (Stephan James) ~, care este în stare proaspătă din facultatea de drept, iar investigatorul lui condimentată Ashe Akino (Sanaa Latham) în oraș.

Această parte 10 de mini-seria pare să acopere corupția poliției, discriminarea rasială, aspirațiile politice ale titularilor de birou actuale, precum și problemele rasismului sistemice. Am găsit primul episod să fie foarte convingătoare, văzând unghiuri diferite ale unui tir de poliție ~ de la un departament de poliție aproape toate alb, într-o comunitate aproape toate negru.


Trailer Shots Fired