Shot in the Dark (2017)

Trei rivali independenți strigă străzile pe timp de noapte pentru a filma scene de crimă, incendii, accidente – și orice altceva pot vinde la punctele de știri.

Shot In The Dark online subtitrat este unul dintre cele mai controversate și captivante documentare de pe Netflix chiar acum. Urmând viața a trei cameramani independenți, cunoscuți sub numele de corzi, acești bărbați se îndreaptă spre scena accidentelor și filmează consecințele de a vinde la casele de știri. Complet cu blesteme, imagini grafice și un ritm înflăcărat, Shot In The Dark este la fel de șocant, că este impresionant și din acest motiv se evidențiază de alte documentare de acolo.

Cele 8 episoade descrise urmăresc viețile și luptele a 3 cameramani separați, cunoscuți ca “șiruri”; pe măsură ce urmăresc “povestea nocturnă” lucrativă. Această piață competitivă este caracterizată de cei trei bărbați diferiți; care se luptă să-și poată controla industria de filmare a crimei din LA. Howard și frații săi sunt cu siguranță cei mai plăcuți cu știrile RMG și umanitatea lor este un lucru rar într-un domeniu dominat de aroganță și nemilos.


Actori: Scott Lane, Austin Raishbrook, Howard Raishbrook
An: 2017
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 8.0


Shot in the Dark SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08