ShopLyfter 2 (2018)

Există aprox. 27 de milioane de ucigași activi în ShopLyfter 2 (2018). Comercianții americani pierd anual 45 de miliarde de dolari în furt. În domeniul comerțului cu amănuntul, există două părți separate, dar la fel de importante. ShopLyfter 2 film erotic online care încearcă să fure mărfurile și ofițerul de prevenire a pierderilor care stă în calea lor. Odată ce au fost prinși, acești ofițeri trebuie să se asigure că acești delincvenți nu fură niciodată din nou prin NICIUN FEL DE NECESARE. Acestea sunt poveștile lor.

Dolly Leigh din ShopLyfter 2 film erotic online poate arăta ca o blondă americană sănătoasă alături; dar are o mulțime de atitudine față de altul care se ascunde în spatele ochilor ei frumosi. Leo sexy a început cariera cu o explozie zgomotoasă și; până în prezent; nimic nu o face mai mult decât un pic de spanking și o doză sănătoasă de D / s – cu excepția poate threesomes și cunnilingus! Ea se consideră o schimbare cu o perspectivă egală de șanse; motiv pentru care ea iubește atît fîșiile; cît și prăjiturile! Și cu un fund mare; țâțe naturale superbe și o păsărică plină de păr păroasă; este evident că atât fetele; cât și băieții iubesc și acest hottie!

Născută în Wisconsin; Dolly pretinde că a avut același prieten de ani de zile și nu era foarte promiscuă; deși este deosebit de curioasă și experimentală. Înainte de a începe în călătoria ei pornstar în 2015; ea era deja un mare fan al filmelor pentru adulți. Inițial; iubitul nevinovat a rămas în scenele de masturbare solo; lesbiene și fetis; dar a fost mult timp excitat pentru mult mai mult.


Length: 4 hrs. 13 mins.
Rating: XXX
Released: Mar 07 2018
Production Year: 2018
Studio: Crave Media
Cast: Dolly Leigh, Alex Harper, Penelope Reed, Bobbi Dylan, Zoe Clark


ShopLyfter 2 (2018) Online HD