Shock and Awe (2017)

Shock and Awe online subtitrat este povestea catorva jurnalisti insarcinati sa acopere subiectul invaziei americane in Irak, din 2003; ordonata de George Bush sub pretextul ca “Saddam Hussein detine arme de distrugere in masa”.

Acesta este un film fascinant despre “inteligenta” fabricata, care a tarat SUA in razboi continuu dupa 9/11. Este o poveste adevarata despre agentia de stiri Knight-Ridder care a raportat faptele in ciuda eforturilor administratiei Bush-Cheney; de a induce in eroare poporul american in cautarea unui razboi nejustificat.

Filmul Shock and Awe online subtitrat urmareste jurnalistii care au cautat adevarul si au pus la indoiala realitatea faptelor, chiar si atunci cand au observat ca colegii lor de renume, au facut greseli. Filmul nu este nici o descriere biografica a jurnalistilor care raporteaza despre 9/11, nici nu este o poveste nuantata despre armele de distrugere in masa: filmul descrie realitatea evenimentelor si este interesant sa vedem exact cum se desfasoara adevarul.


Regia: Rob Reiner
Actori: James Marsden, Jessica Biel, Woody Harrelson, Milla Jovovich, Tommy Lee Jones, Rob Reiner
2017
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 5.2


Shock and Awe (2017) Online Subtitrat