She’s Missing (2019)

Când cea mai buna prietena lipsește de la rodeo, Heidi din filmul She’s Missing (2019) online subtitrat incepe o căutare în deșert, săpând secrete și întâmpinând violența vieții de pe drum.

She's Missing (2019) Online


Regia: Alexandra McGuinness
Actori: Lucy Fry, Eiza González, Christian Camargo
An: 2019
Gen: Drama
IMDB: 5.1


She’s Missing (2019) Online


Trailer


Review She’s Missing (2019)

Aproape de la începutul filmului She’s Missing (2019), audiențele au fost “tratate” într-o serie de filme amicale de amici. Aceste bromanțe au luat multe forme și forme, dar aproape întotdeauna a fost un numitor comun. Men. Într-adevăr, pînă de curînd, cinematograful principal a trecut cu vederea prieteniile feminine.

Din fericire, această anomalie este în cele din urmă rectificată. Cei de la Ladybird și Booksmart sunt doar începutul. Filmul Alexandra McGuinness, al doilea film de studiere a studenților, ea a dispărut, investighează aceste obligațiuni de sex feminin.

Heidi (Lucy Fry) și Jane (Eiza González) sunt cei mai buni prieteni. Locuiesc într-un mic oraș din deșert. Aceste două femei foarte diferite au o legătură ciudată și profundă. Heidi este un outsider cu un nivel înalt și de încredere, în timp ce Jane este o regină Rodeo și soția militară. Descărcarea ei bruscă îl face pe Heidi să intre în acțiune. Trebuie să se angajeze într-o căutare peste nisipuri pentru a descoperi adevărul.

Lipseste este un vis de febra iubirii, prieteniei si singuratatei. McGuinness asigură că evenimentele sunt înfășurate într-un furnal blid și înconjurate într-o miez de mister. Drama lor este însoțită de un scor amețitor și ciudat și împușcată în nuanțe murdare. Inima lui, Ea lipseste este un film despre puterea inexorabilă și aproape dependenta de dragoste sora. O poveste ciudată și neliniștită.