Sherlock Toms (2017)

Sherlock Toms (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Shafi
Actori: Biju Menon, Mia George, Salim Kumar
An: 2017
Gen: Comedie, Indiene
IMDB: 6.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Sherlock Toms

P.L. Thomas (Biju Menon) a.k.a Toms este un mare fan al lui Sherlock Holmes al lui Sir Arthur Conan Doyle și a petrecut mult timp citind romane. Care nu știu să fie interesați de studii. Cu o anumită abilitate care i-a fost demonstrat de el pentru a rezolva problemele. El a reușit să-i expună pe Sugunan (Kalabhavan Shajohn), un profesor care îi înșela soția cu un alt profesor. Rezolvând în același timp misterul unor bani lipsiți.

El a fost exmatriculat după acel incident și încercând, de asemenea, să trișeze în examene. Dar face un întoarcere mare și reușește să se descurce bine. Chiar dacă se califică pentru serviciul de venituri din India, deși nevoia lui era să se alăture serviciului de poliție indian pentru a rezolva cazul.

După ce a fost convins de părintele Kunnel (Saju Kodiyan), el decide să ia IRS și să nu plece la PSC. Nu-l satisface și este, de asemenea, foarte dezamăgit că este căsătorit cu Rekha (Srinda Ashab). Care îi urăște pe prietenii săi, precum și incapacitatea lui de a câștiga destui bani prin luare de mită sau în vreun fel.

Toms și Rekha continuă cu lupte regulate și, pe măsură ce trece fiecare zi, ura pentru el crește. Dar nu este pregătită să semneze actele de divorț, nu este mulțumită de posibilitatea de a duce o viață mai bună în absența ei. Ea crede că nu este vrednic de poziția sa, venind de la un nivel inferior în societate și amestecându-se cu oamenii locali, analfabeți.

Toms nu este interesat să câștige bani sau faima, deoarece vrea doar să fie un anchetator ascuțit ca Sherlock Holmes. Eroul său din copilărie. Pentru acelasi, el primeste un transfer la un nou departament, si are el insusi dupa un anumit finantator.