Shepherds and Butchers (2016)

Shepherds and Butchers (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Oliver Schmitz
Actori: Andrea Riseborough, Steve Coogan, Garion Dowds
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<5_l7faSrtLE/Shepherds.and.Butchers." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Shepherds and Butchers

Amplasat în apartheid Africa de Sud, această dramă sala de judecată se bazează pe evenimente reale. Se analizează cazul unui tânăr alb acuzat de filmare moarte șapte bărbați negri într-un scenariu aparent fără motiv. Curând, a devenit evident că a lucrat într-o închisoare de înaltă securitate ca un gardian în unitatea de rând la moarte, în cazul în care rutina lui de zi cu zi a avut-l arate simultan după prizonierii și, de asemenea, să le conducă la spânzurătoare. Echipa sa de apărare a încercat să dovedească acțiunile sale au fost un rezultat direct al traume psihologice, care a venit de la un astfel de mediu tulburatoare si stresant.

Am crezut că acest lucru a fost o dramă sala de judecată oarecum neobișnuită. În cele mai multe exemple ale genului ne sunt prezentate cu un scenariu tăiat clar în cazul în care factorii de decizie de film destul de clar cine vom fi înrădăcinare. Acesta, în schimb, funcționează aproape exclusiv în nuanțe de gri. Spre deosebire de modul în care se face de obicei, avocații de pe ambele părți ale argumentului sunt prezentate corect. În cele mai multe filme de acest tip de avocat se opune, în general, este dovedit a fi un degenerat moral; în aceasta avocatul urmăririi penale, jucat de Andrea Riseborough, este adesea reprezentat ca fiind mai rezonabil ca protagonist principal, avocatul apărării jucat de Steve Coogan.

Această abordare măsurată este de lăudat, deoarece vine peste cât mai realiste și mai puțin de manipulare. Acesta servește, de asemenea, să se asigure că scenele din sălile de judecată sunt ușor neevident, ceea ce înseamnă că scenele flash înapoi la piesele care descriu execuțiile par chiar mai oribil prin comparație directă.


Trailer Shepherds and Butchers

https://www.youtube.com/watch?v=hGdGrwd27Yk