Shark Night 3D (2011)

Shark Night 3D (2011) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Noaptea rechinilor 3D
Regia: David R. Ellis
Actori: Chris Carmack, Alyssa Diaz, Dustin Milligan, Sara Paxton
Anul: 2011
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 90 minute
IMDB: 4.0

Folositi butonul CC a playerului pentru subtitrare!

Un weekend fierbinte de vara se transforma intr-un cosmar de nedescris pentru un grup de studenti in Noaptea rechinilor 3D/ Shark Night 3D, un thriller terifiant care din 30 septembrie va incolti marile ecrane.

Nici nu ajung bine la casa de vacanta a parintilor Sarei (Sara Paxton), ca tinerii deja incing petrecerea. Incep sa se dezbrace cu totii, se arunca in apa si se distreaza de minune, cel putin pana cand Malik (Sinqua Walls), un talentat jucator de fotbal american iese din apa cu greu, avand un brat lipsa.

Din acel moment totul se transforma intr-un cosmar ingrozitor, iar grupul de prieteni realizeaza ca este captiv pe o insula inconjurata de rechini insetati de sange.
Dupa fiecare atac sangeros, tinerii isi dau seama ca cineva a pus la cale un plan mortal, pentru a-i ucide unul cate unul.

De la regizorul The Final Destination, vine din 30 septembrie in cinema, Noaptea rechinilor 3D/ Shark Night 3D, un thriller mortal, in care cele mai adanci temeri ies la suprafata, cu Sara Paxton (Superhero Movie, Last House on The Left), Dustin Milligan (90210, Stilher) si Chris Carmack (The O.C) in rolurile principale.

Noaptea rechinilor 3D/ Shark Night 3D si ofera ceea ce ar – și cu siguranță ar trebui să – aștepte: un ridicol premisa B-film, montat în jurul valorii de o poveste schlocky și previzibil, jucat de un “arata familiar” exprimate de actori, cu unele CGI rechini și pacalelile 3D aruncat în bună măsură.

Dacă știți deja că descrierea de mai sus nu este ceva ce s-ar lua în considerare demn de timp sau de bani, nu este nevoie pentru a citi mai departe. Dar pentru fanii de groază B-filme siropoase, întrebarea este: Este Noaptea Rechinilor încă un pic de distracție așa de rău-bine-și montajul din filme online Noaptea rechinilor 3D/ Shark Night 3D?

Povestea Noaptea rechinilor 3D/ Shark Night 3D este despre Sara (Sara Paxton), o fată din Bayou care a făcut din mlastinile tot drumul la Universitatea Tulane. In ciuda naturii sale singuratică, Sara invita un grup de prietenii ei an senior la petrecere la conacul ei mare pe apă. Asa-partid-oameni includ Nick (Dustin Milligan), tocilarul; Beth (Katharine McPhee), fata rea; Blake (Chris Zylka), băiatul destul; Gordon (Joel David Moore), al wisecracker; Malik (Pereți Sinqua), sportivul stele; și prietena iubitoare a lui Malik, Maya (Alyssa Diaz). De-a lungul plimbare la casa de la distanta Sara ne intalnim, de asemenea, ușor de desfășurare Sheriff Sabin (Donal Logue), Dennis (Chris Carmack), o flacără veche a lui Sara, și Dennis sidekick “Red” (Joshua Leonard), un țărănoi ciudat.
reclamă