Shaolin – San siu lam zi (2011)

Shaolin – San siu lam zi (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Benny Chan
Actori: Shaoqun Yu, Chen Zhiui, Xing Yu
An: 2011
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<7awaFTdyq3U/San.siu.lam.zi.aka.Shaolin" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Shaolin – San siu lam zi

1982 Gongfu clasic “Shaolin” a introdus Jet Li în lume. Dar nu există nici o stea Breakout pentru a fi găsit aici în Benny Chan take pe locul de nastere renumit de arte marțiale Shaolin. Nu contează really-, deși Regele Ceresc Andy Lau nu poate avea mișcările sau agilitatea de a se potrivi Jet Li. Performanțele sale om de frunte aici nu mai este teribil. Intr-adevar, ceea ce îi lipsește Andy în departamentul fizic, el mai mult decât amplu face pentru cu cotletul sale dramatice. Oferind o performanță profund în mișcare ca arogant și uneltirea dictator militar Hou Jie, care trece printr-o transformare de 180 de grade sub tutela călugărilor Shaolin.

Această transformare este în centrul filmului Benny Chan. Care se diferențiază de recenta splendidly cultura de epopei perioadei cu o infuzie generoasă a învățăturilor budiste. Aceste pepite de înțelepciune ridica “Shaolin” într-un film surprinzător de atent, meditând asupra zădărnicie de furie. Violență și ură și predicând vreodată persuasiunea meritele păcii. Compasiune și iubire. Cu toate acestea non-credincioși au nevoie să nu fear. Mâna sigură Benny nu permite filmului să devină elogioase, în schimb subliniind adevărurile universale ale acestor învățături și demonstrând truism lor printr-un fir din inimă.

Scris de nu mai puțin de patru scriitori, povestea este un mijloc de prindere una de pocăință și set de reînnoire în mijlocul unui moment în care China a fost sfâșiată de conflicte interne și amenințat de puterile străine. Hou Jie general, a fost un astfel de dictator militar local, foamea lui pentru putere compensată de cea a lui secund la comanda. La fel de uneltirea Cao Man (Nicholas Tse). O secvență de deschidere convingătoare introduce Hou Jie și Cao Man ca bărbații despotice ei sunt (cel puțin la început).


Trailer Shaolin – San siu lam zi