Shanghaied (1915)

Proprietarul unui vas din filmul Shanghaied doreste sa-l scufunde pentru a incasa banii de asigurare,si-l insarcineaza pe capitan cu recrutarea unui echipaj pentru ultima calatorie a vasului. In acest timp Vagabondul flirteaza cu fiica proprietarului (Edna), dar cei doi sunt surprinsi de tatal infuriat.

Pe drum Charlie este acostat de un marinar care-i cere sa-l ajute(in schimbul unei sume de bani) sa adune marinari, misiunea lui Charlie fiind sa-i loveasca in cap pe cei chemati pe ponton sub pretextul ca vor primi de baut. Misiunea este indeplinita, dar, la cererea capitanului care aparuse intre timp, si el va fi lovit in cap si imbarcat fortat pe vas.

Proaspetii marinari care refuza sa se supuna ordinelor au parte de un tratament destul de dur. Charlie tine mult la pielea lui asa ca va mima cooperarea, problemele principale fiind lipsa de indemanare si dorinta de a trage chiulul pe cat posibil. Armatorul vasului va afla dintr-o scrisoare ca Edna se imbarcase clandestin pe vas si va pleca sa o salveze.


Titlu Romania: Charlot marinar
Regia: Charles Chaplin
Actori: Charles Chaplin, Billy Armstrong, Lawrence A. Bowes
An: 1915
Gen: Comedie
IMDB: 6.3


Shanghaied (1915) Online Subtitrat


Trailer