Shaadi Mein Zaroor Aana (2017)

Shaadi Mein Zaroor Aana (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ratnaa Sinha
Actori: Rajkummar Rao, Kriti Kharbanda, Alka Amin
An: 2017
Gen: Drama, Familie, Romantice, Indiene
IMDB: 8.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Shaadi Mein Zaroor Aana

Povestea lui Kamal Pandey este interesantă, dar vine prea târziu în timpul zilei. Poate că nu este făcut intenționat, dar prima jumătate este foarte asemănătoare cu prima oră a lui BADRINATH KI DULHANIA, iar ultimele 20 de minute sunt asemănătoare cu BAREILLY KI BARFI, care a jucat și Rajkummar Rao. Scenariul lui Kamal Pandey este bun în câteva locuri, dar în ansamblu este destul de rău. Dialogurile lui Kamal Pandey sunt simple și decente.

Direcția lui Ratnaa Sinha nu dă impactul dorit. Filmul este neconvingător și prostie în multe puncte. Multe scene continuă și în ciuda faptului că este clar ce vrea producătorul să afișeze la începutul scenei respective.

Rajkummar Rao ca întotdeauna oferă o mare performanță. Ca băiat iubit Sattu, el este mândru și ca DM nemilos, el bate și joacă ambele avatare strălucit. Kriti Kharbanda face o treabă mult mai bună decât versiunile ei anterioare din hindi. Cu toate acestea, caracterul ei continuă să plângă în a doua jumătate și după un punct devine prea mult. Govind Namdev (tatăl lui Aarti) este corect. Vipin Sharma (unchiul matern al lui Sattu) lasă un semn. Manoj Pahwa (unchiul lui Aarti Jogi) este cel mai bun din distribuția de sprijin.

Nayani Dixit vine alături și domină porțiunea pre interval. K K Raina (tatăl lui Sattu, Jugal Kishore Mishra) își împrumuta frumos rolul. Navni Parihar (mama lui Aarti) și actorii care joacă fratele lui Aarti, mama lui Sattu, Sharad, juniorul lui Aarti și lui Pramod sunt bine. Cantecele sunt dezamăgitoare. “Jogi” și “Main Hoon Saath Tere” sunt uitate.