Sezon de vânãtoare – Killing Season (2013)

Sezon de vânãtoare – Killing Season (2013) Online Subtitrat


Regia: Mark Steven Johnson
Actori: Robert De Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia
An: 2013
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Sezon de vânãtoare – Killing Season (2013)

Veteran american și fost agent NATO, colonelul Benjamin Ford (Robert de Niro) s-a refugiat într-o cabană undeva în Munții Apalași pentru a uita experiențele dureroase trăite în războiul bosniac.

Fostul soldat sârb Emil Kovac (John Travolta), vrând să se răzbune pe Ford pentru acțiunile sale din timpul războiului, intră în țară ca turist european care vizitează statul Tennessee. Când i se ivește oportunitatea de a-i repara Land Rover-ul lui Ford, el nu stă pe gânduri și cei doi devin apropiați, până când, în timpul unei partide de vânătoare, Kovac își dezvăluie adevărata identitate. Ceea ce urmează este un joc de-a șoarecele și pisica.

Atunci cand vezi doua nume precum De Niro si Travolta pe un afis de film; te gandesti deja la un film de exceptie. Sau asta era odata. Imi aduc aminte de un film cu Al Pacino si De Niro atat de prost incat nu l-am putut urmari pana la capat (stati calmi; nu e vorba de Heat). Acest film aduce pe ecran doua nume mari ale cinematografiei americane pentru a stoarce o tampenie grosolana; cu un scenariu extrem de prost scris si cu o regie de doi bani.