Sexbots Programmed For Pleasure (2016)

Sexbots Programmed For Pleasure (2016) Film Erotic Online

Gen: Erotice
Regia: Brad Armstrong
Actori: Jessica Drake, Stormy Daniels, Asa Akira
Durata: 1 ora 34 minute
An lansare: 2016
Studio: Wicked Pictures

Regizor câștigător Brad Armstrong se uită în viitor, în cazul în care oamenii de știință au creat Companion Sexual Ultimate și după un deceniu de muncă au atins perfecțiunea. Dar, în ziua dinaintea lui Asa Doll (Asa Akira) este setat pentru a fi dezvăluit lumii, ea funcționează necorespunzător și rata de știință duce la moarte. Laboratorul merge în autoblocare și Asa vine față în față cu opt tehnicieni de securitate. Înainte de a ști ce le-a lovit, Asa este nenorocit-le în supunere în cea mai mare Gangbang a carierei sale, și este absolut incredibil! Dar acțiunea nu se oprește aici. Pe lângă ea vine peste alte două Sexbots (jessica & Stormy Daniels gâscan) și le activează pentru o sesiune incredibilă “interfață”. Este prima dată când aceste trei superstaruri au fost pe aparat de fotografiat împreună, și va merge în jos în istorie porno.

LOS ANGELES – Wicked Pictures – Sexbots Programmed For Pleasure – a anuntat lansarea de director XBIZ castigator al premiului Brad Armstrong “Sexbots: Programat Pentru plăcerea”, featuring stele contract de Wicked Asa Akira, Jessica Drake și Stormy Daniels, în prima lor scena de sex în tandem.

Acum disponibil la puncte de vânzare cu amănuntul la nivel național, “Sexbots Programmed For Pleasure” oferă o privire într-un viitor în care oamenii de știință au creat “companionilor sexuale Ultimate.”

Extinderea pe stilul cyberpunk a stabilit în XBIZ premiat cu blockbuster-ul “2040” (care a fost de atunci popularizat într-un astfel tarif Hollywood de masă ca “Ex Machina”), ultima versiune a lui Armstrong urmeaza o echipa de oameni de știință dedicați care au petrecut un deceniu perfectionare in filme erotice “Sexbots.” realiste Dar, cu o zi înainte Asa-Bot (Asa Akira) este setat pentru a fi dezvăluit lumii, ea funcționează necorespunzător și “iubește” omul de știință de plumb (Brad Armstrong), până la moarte într-o scenă anal intens.

laborator high-tech merge în autoblocare și Akira vine față în față cu opt tehnicieni de securitate. Înainte de a ști ce le-a lovit, Akira le seduce în ceea ce este descris ca fiind “cea mai mare gangbang din cariera sa.” La scurt timp, ea eliberează alte două Sexbots (jessica gâscan și Stormy Daniels) și le activează pentru o rundă de “interfațare erotică.”