Sex Education (2019)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Complexatul Otis din serialul online 2019 Sex Education de la Netflix, stie sa dea orice sfat in materie de sex si asta multumita mamei lui. Asa ca rebela Maeve propune infiintarea unei clinici de terapie sexuala in scoala.

Otis Milburn (Asa Butterfield) este un elev de liceu timid si fara experinta care locuieste cu mama sa sexolog Jean (Gillian Anderson). Inconjurat de manuale, filme si conversatii fara perdea despre sex, Otis este un expert reticent in domeniu. Atunci cand identitatea sa de acasa este dezvaluita la scoala, Otis isi da seama ca poate folosi cunostintele de specialist pentru a deveni popular.

Atunci face echipa cu Maeve (Emma Mackey), o fata rebela si inteligenta si prietenul lui cel mai bun Eric (Ncuti Gatwa). Impreuna vor crea o clinica secreta de terapie sexuala pentru a se ocupa de problemele bizare si minunate ale colegilor de liceu. In timp ce analizeaza sexualitatea adolescentilor, Otis isi da seama ca ar avea nevoie de terapie si el.

Sex Education este creat si scris de Laurie Nunn si produs de Jamie Campbell si Ben Taylor, alaturi de Sian Robins-Grace. Serialul este o productie Eleven pentru Netflix si a fost regizat de by Ben Taylor (“Catastrophe”) si Kate Herron.


Regia: Ben Taylor, Kate Herron
Actori: Emma Mackey, Gillian Anderson, Asa Butterfield
An: Seriale Online 2019
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 9.9


Sex Education (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Sex Education (2019)
Sex Education (2019) Online Subtitrat in Romana

Complexatul Otis din serialul online 2019 Sex Education de la Netflix, stie sa dea orice sfat in materie de sex si asta multumita mamei lui. Asa ca rebela

Editor's Rating:
5