Sex Ed (2014)

Sex Ed (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Isaac Feder
Actori: Haley Joel Osment, George Eads, Lorenza Izzo
An: 2014
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_O0TYN9h-9I/Sex.Ed" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Sex Ed

Un proaspat absolvent de facultate, care este de altfel virgin, ajunge să predea… educație sexuală.

1st off, cea mai mare surpriza pentru mine este transformarea fizică a lui Hayley Joel Osment de iubit, actorul copil subțire, sarmos la adult. Asta e tot ceea ce voi spune, și că el rămâne faptul că actorul simpatic într-un rol care dă naștere simpatie din partea publicului. Dacă ați fost învățați Sex Ed, pregătește pentru flashback-uri și cu unele răsturnări de situație moderne. Unii vor spune sta departe, dacă crezi în abstinenta doar de educație. Cu toate că această clasă ar putea fi aparent acoperite în 2 zile sau mai puțin. Eu prevăd că mai ales sprijinindu-se de abstinenta oamenii ar trebui să-l urmăriți. Acesta prezintă ambele părți ale dezbaterii, deși bazându-se pe abordarea științifică biologică pentru efectul comic. Cu toate acestea, râde vin din toate direcțiile și aproape întreaga distribuție.

M-am bucurat cu adevărat transformarea de plumb de sex feminin, Lorenza Izzo, interesul lui dragoste și a găsit-o să fie cu acțiune aparent fără efort, ca ea nu a fost chiar pe aparat de fotografiat. Ea a fost reală, cu picioarele pe pământ, și nu typecast ca un stereotip Latina. Pe ecran frumusetea ei a fost naturală, universal atrăgătoare, și nu supra-sexualizat. Ea a arătat o gamă completă de emoție, toate portretizat magistral. Sunt sigur că va fi extrem de curtat pentru filme mari după performanța ei extraordinară. nu este de așteptat acest tip de gamă sau comune în comedii romantice. De obicei, rolul este de peste acționat și acoperă doar emoțiile de fericit, trist, frustrat, & siropoasă.


Trailer Sex Ed