Sentimente care vindeca – Infinitely Polar Bear (2014)

Sentimente care vindeca – Infinitely Polar Bear (2014) Online Subtitrat


Regia: Maya Forbes
Scenariu: Maya Forbes
Actori: Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Imogene Wolodarsky
Anul: 2014
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sentimente care vindeca – Infinitely Polar Bear

Inspirat din copilăria regizoarei Maya Forbes, scenaristă și producătoare de seriale TV, debutantă în regie cu acest film, Polar Bear este povestea familiei Stuart, din Bostonul anilor 70-80. Tatăl (Mark Ruffalo) provine dintr-o familie aristocrată, nu muncește, are 2 fete și personalitate bipolară. Soția (Zoe Saldana) acceptă un MBA în New York și îl lasă pe Cameron să se descurce cu fetele și să îi demonstreze că poate fi capul familiei.

Cu tot respectul pentru cei doi actori principali,care sunt si foarte buni de altfel,dar filmul asta ,a fost mult sub asteptari,am inteles ce a vrut sa transmita,dar a aratat ,a film low budget,slabut ! Cam pierdere de timp,nu il recomand !

Maya Forbes scrie si conduce o poveste personală a copilăriei amăruie care trăiesc în condiții de livide cu sora ei, mama si tata bipolară excentric. O primă caracteristică reper care are suficiente rade dar o mulțime de emoții contradictorii.

Zoe Saldana este o prezență puternică cu ea iubitoare / sila / dor și totul între caractere. Mama ideală a timpului și a circumstanțelor ei și soția unui om s-ar lupta pentru.