Sensitive Parts (2017)

Sensitive Parts (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brendan Prost
Actori: Carolyn Yonge, Jennifer Kobelt, Sean Marshall Jr.
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Sensitive Parts

Brendan Prost este un nume familiar pentru cititorii obișnuiți ai The Independent Critic, cu două dintre filmele sale, Choch and Generation. De ce au fost revizuite aici. Cel de-al patrulea film micro-buget al lui Prost, “Sensitive Parts”. Este o dramă care se concentrează pe Dolore (Carolyn Yonge), o tânără nesigură. Care îi aduce pe prietenul ei, Riun (Sean Marshall Jr.), celui mai bun prieten. Sinead (Jennifer Kobelt) că cei doi ani mai devreme au fost “familiarizați” unul cu altul.

Nu este surprinzător că Dolore nu ține știrile foarte bine.

Auto-finanțarea și împușcat în jurul metroului Vancouver, Parts Sensitive este un film mic, dulce, amuzant și îndrăgit, care înflorește în mare parte forța ansamblului său de top, care a fost condus de minunata Carolyn Yonge, o actriță care proiectează o calitate a lui Alyson Hannigan despre ea țâșnind împreună dulceața, nesiguranța socială, un pic de dorkiness și un indiciu de senzualitate. In timp ce Yonge isi castiga convingerile inexactibile, relatia ei cu Riun este realista si sincera si o singura scena, in special, este plina de o vulnerabilitate atat de dureroasa incat nu poti sa te ajuti, dar vrei sa mergi la ea si sa ii dai o ” îmbrăţişare.

Riun al lui Sean Marshall Jr. este mai puțin cheie, o cruce între auto-asigurată și slăbănog. Da, este posibil să traversăm cele două. El “se potrivește” cu Dolore, lucruri importante pe care trebuie să le iei în considerație, pe măsură ce filmul se joacă, dar totodată înțelegem toate locurile pe care Prost le ia scenariul.