Sendero (2015)

Sendero (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Lucio A. Rojas
Actori: Andrea García-Huidobro, Diego Casanueva, Sofía García
An: 2015
Gen: Actiune, Drama, Groaza
IMDB: 3.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sendero

Ana și prietenii ei se îndreaptă pe drum pentru un weekend în mediul rural. După ce s-au rupt și au primit ajutor de la un șofer de livrare care îi avertizează să nu rămână în zonă. Continuă să meargă și să vină peste o femeie sângeroasă, rănită și speriată pe marginea drumului. Așa cum Ana insistă să-i ajute pe femeie, lucrurile merg foarte, foarte greșit.

Scriitorul / regizorul Lucio A. Rojas creează o poveste de groază care începe cu mai mult decât o mică reminiscență a masacrului de lănțișor din Texas. Atunci când grupul de prieteni este dus într-o casă mare, se transformă într-un ceva care mai amintește de “Frontière s) “cu o nebunie cu o familie nebună. Oamenii transformându-se în pradă dacă nu întrunesc o anumită serie de criterii, cu multe răniri și decese suferind.

Cu toate acestea, spre deosebire de aceste două filme de groază, Sendero pierde rapid aburirea în dezvoltarea și execuția sa. Prima repriză este bine executată, brutală, entuziabilă, în timp ce a doua jumătate este mai puțin interesantă. Cu performanțe bune care se pierd într-o mizerie de sânge și ultra-violență.

Acest lucru conduce la un film care se simte dislocat, un film care creează brutalitate nebună numai pentru a deveni aproape clovn în ispășirea și executarea lui deasupra. Povestea are un mister, dar odată ce este explicată sau dispărută. Interesul pentru personajele care învață și devine masacru de dragul carnagismului. Stilul în care este împușcat lucrează pentru material, dar ceva se simte ca și cum ar fi lipsit sau incomplet în a doua jumătate.