Semne – Signs (2002)

Semne – Signs (2002) film online subtitrat

Gen: Drama, SF, Thriller
Scenariu: M. Night Shyamalan
IMDB Rating: 6,7
Regizor(i): M. Night Shyamalan
Actori: Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin

M. Night Shyamalan este “Semne” este opera unui regizor născut, capabil de a convoca reținerii din aer subțire. Când este de peste, credem nu cât de puțin a fost decis, dar cât de mult a fost experimentat. Aici este un film în care intriga este secțiunea de ritm, nu melodia. Un film care stă gratis explicații lucrat și un punct culminant forțată, și este despre frica în vânt, în copaci, în coaja de câine, în reticența o fetiță de a bea apa. În semne.

Afișele arată cercuri, aceste forme geometrice uriașe în domenii de porumb și grâu, care au fost observate peste tot în lume în anii 1970. Originea lor a fost explicată în 1991, când mai multe hoaxers au prezentat și au demonstrat modul în care le-a făcut; nu a fost greu, au spus ei. Ca multe evenimente supranaturale, cu toate acestea, cercuri trăiesc pe după demascarea lor, și cei mai mulți oameni de azi au uitat, sau nu a știut niciodată, că acestea au fost explicate. “Semne” le folosește pentru a evoca posibilitatea ca … ei bine, posibilitatea de nimic.

Geniul filmului Semne, veți vedea, este că acesta nu este într-adevăr despre cercuri, sau posibilitatea ca străinii le-a creat ca ajutoare de navigație. Nici măcar nu va spune dacă străinii apar în film, pentru că indiferent dacă fac sau nu este lângă punctul. Scopul filmului este de a evoca emoții pur prin utilizarea de actorie calificat și direcția, și în special prin coloana sonora. Aceasta nu este doar ceea ce auzim, care este înfricoșător. Acesta este modul în care ne-a ascultat Shyamalan intens atunci când nu există nimic de a fi audiate. Nu mă pot gândi la un film în care tăcerea este infricosator, si lipsa de acțiune este mult mai îngrijorătoare.