Seiful – The Vault (2017)

Seiful – The Vault (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dan Bush
Actori: James Franco, Taryn Manning, Francesca Eastwood, Scott Haze
An: 2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Seiful – The Vault

The Vault este un nou film horror care sosește pe marile ecrane cu o poveste pe care am putea să o numim uzual, un jaf la o bancă, însă se dovedește că nimic nu este ceea ce pare. Două surori înstrăinate sunt obligate să jefuiască o bancă pentru a-și salva fratele care a ars un depozit deținut de un gangster notoriu. Doar că, aceasta nu este o bancă obișnuită. Lovitura începe fără probleme, dar haosul începe să se dezlănțuie atunci când managerul sfidător al băncii îi trimite către o criptă de la subsol, la ceva cu adevărat rău.

Cu toate acestea, totul o ia razna atunci când grupul care comite jaful se confruntă cu evenimente supranaturale în subsolul băncii. Destabilizați, aceștia încearcă să afle răspunsuri și să dezlege misterul din spatele fenomenelor stranii care le amenință jaful, dar mai ales viața. Oare vor reuși să facă față tuturor amenințărilor?

Acesta este cel de-al doilea film pe care l-am văzut care îl numește pe Francesca Eastwood, cealaltă fiind Angels și Outlaws (cred că a fost numit). Nici una dintre ele nu merită vizionată de două ori. Ea joacă “badass”, al cărui singur scop în film este să arate bine și să încerce să fie intimidant, încercând să fie cuvântul cheie, deoarece ea este la fel de intimidantă ca Cyrus miley care deține o cutie de pui drăguț drăgălaș.

Dar mă deplasez, unde eram eu? Oh da, de ce a fost făcut asta? Cum a ajuns lumina verde? Scrisul este atât de slăbit și crâng, încât doar mă face să mă întreb cum a atras atenția producătorilor sau a oricui altcineva. Da, este un film cu buget scăzut, dar este într-adevăr o scuză?