Seeking a Friend for the End of the World (2012)

Seeking a Friend for the End of the World (2012) Online Subtitrat


Titlu Romania: Caut prieten pentru sfârșitul lumii
Regia: Lorene Scafaria
Actori: Steve Carell, Keira Knightley, Melanie Lynskey
An: 2012
Gen: Aventura, Comedie, Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Seeking a Friend for the End of the World (2012)

Un asterioid gigantic este în drum spre Pâmânt, iar încercările de a evita dezastrul au eșuat. În același timp, căsnicia lui Dodge (interpretat de Steve Carrel, actor premiat cu un Glob de Aur), personajul principal, un vânzător de polițe de asigurări blajin, eșuează și ea: atunci când află că sfârșitul lumii sosește peste fix 21 de zile, soția lui îl părăsește pe loc.

Dodge este un introvertit care a respectat mereu convențiile societății, dar vecina sa, Penny (interpretata de Keira Knightley) este o persoană expansivă, care nu a ținut cont niciodată de normele sociale. Cei doi se întâlnesc atunci când Penny îi aduce lui Dodge o scrisoare rătăcită de la Olivia, iubita lui din liceu și dragostea vieții lui.

În momentul în care o revoltă izbucnește în clădirea în care cei doi locuiesc; aceștia decid să evadeze împreună; dar cu destinații diferite: Penny pornește spre Anglia pentru a-și petrece ultimele zile cu familia; iar Dodge pleacă în căutarea Oliviei.

Călătorind împreună în mașina lui Penny; perspectivele lor asupra vieților lor personale; dar și asupra lumii în care trăiesc; par să se însenineze.