Seed (2017)

Seed (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Andrew Wonder
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 5.6


Se lucreaza la subtitrare!

<5An7WpXN6iI/Seed.2017.WEBRip.x264-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Seed

“Seed” urmează mai multe grupuri de specialiști de computer proaspeți în timp ce încearcă să câștige la un eveniment creat pentru a conecta start-up-uri cu potențiali investitori. Ele provin din toate colțurile lumii și sunt supuse unui antrenament, în care sunt capabili să-și îmbunătățească prezentările și să convingă publicul de ideea lor.

Documentarul însuși reușește să creeze un punct culminant. Chiar dacă poți discuta, dacă filmul nu urmărește evenimentul prea entuziasmat, fără a pune la îndoială funcția și structura ambivalentă, m-am bucurat încă de cât de multe secvențe personale au fost țesute în acest eveniment de afaceri. Producătorii au dovedit un set mare de abilități de filmare care te fac cu adevărat să te întrebi, a cărui idee va funcționa în cele din urmă și care va schimba viața protagoniștilor.

Cu toate acestea, conținutul este extrem de discutabil în opinia mea. Când văd cum se critică oamenii pentru a avea o viață personală. Cum sunt forați copiii să-i aducă părinților semnele pe care nu le aveau, cum oamenii își sacrifică viața în economie. Mă face să mă întreb dacă este într-adevăr despre ce ar trebui să fie viața . Poate că așa e și motivul pentru care nu sunt un om de afaceri de succes. Dar se simte ciudat și mai degrabă trist de a vedea pe oameni care îi încurajează pe alții să se uite.

Totuși, a fost o înțelegere interesantă a unuia dintre modelele care caracterizează economia modernă. Un documentar care vă ajută să înțelegeți cum funcționează lucrurile în industrie și care vă face să vă gândiți.