See You in Valhalla (2015)

See You in Valhalla (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Jarret Tarnol
Actori: Sarah Hyland, Bret Harrison, Steve Howey
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer See You in Valhalla

Sinopsis See You in Valhalla

După moartea misterioasă a fratelui ei, Johana trebuie să se întoarcă acasa după patru ani de lipsa, pentru a-și înfrunta rudele, printre are tatăl dificil și trecutul cu probleme.

Review See You in Valhalla

O familie disfuncțională este reunit în incomod Jarret Tarnol lui comedie / dramă tensionată care aruncă în neant mitologia nordică în mixul său ciudat. In rolurile principale atrăgătoare Sarah Hyland, care ar fi fost mult mai bine lipit cu ea Modern Family, Vezi tu în Valhalla tulpini cu disperare umor și patos în mijlocul mării sale de quirkiness forțată.

Povestea începe cu sinuciderea bizar Viking-obsedat “Magnus” (Jake McDorman), care implică un comerciant Meth si o sabie. În reunirii durerea lor este sora lui Johanna (Hyland, de asemenea, unul dintre producătorii filmului), care a fugit anii ei natal mai devreme după o traumă personală; Fratele încordată Don (Michael Weston) și fiica sa de nesuportat, republican adolescenta (Odeya Rush); frate psiholog homosexual, Barry (Bret Harrison), însoțit de stoner lui / antrenor personal prietenul din Hawaii Makewi (Steve Howey); și tatăl văduv Woody (Conor O’Farrell) a cărui prietenă nouă este mult mai mic, asistenta lui hippie (Emma Bell). Efectuarea unui aspect mai târziu este fostul prieten al lui Johanna (Beau Mirchoff) a cărui sosire conduce la o revelație dramatică despre trecutul lui Johanna.

Dinamica rezultată interpersonale tensionate sunt în centrul de Brent Tarnol lui (fratele regizorului) scenariu de culpabilitate clișeu care culminează, ai ghicit, familia decide să dea Magnus la înmormântare corespunzătoare Viking pe care îl merită.

Dispunând de caracterizari stereotipice și dialog dureros incomode, filmul tratează temele sale dramatice, cu un lustru de inducere a tresărire. Practic, nimic în procedura trase-out lucrări la orice nivel, iar personajele sunt atât în ​​mod inerent unlikeable că a fi în compania lor este la fel de dureros pentru privitori așa cum este pentru ei. Și, în timp ce Howey oferă câteva momente amuzante goofily și Hyland reușește să investească rolul ei cu note de grație emoționale, restul performanțelor sunt strict o singură notă.