Secretul Fericirii – The Secret of Happiness (2018)

Intr-o seara intre prieteni, Tom din filmul romanesc Secretul Fericirii – The Secret of Happiness isi impinge sotia si amicul in situatii mai mult decat absurde, cautand sa-i faca sa dezvaluie secrete bine pazite. Astfel, cei doi prieteni descopera ca fericirea cuiva este posibila doar daca altcineva este nefericit. Pentru ca resursele de fericire sunt limitate.

Filmul romanesc Secretul Fericirii, debutul regizoral al actorului Vlad Zamfirescu, dupa un scenariu scris de Alexandru Popa, urmareste doi prieteni care descopera ca fericirea unuia depinde de nefericirea celuilalt, pentru ca resursele de fericire sunt limitate, se vede intr-un comunicat. Din distributia filmului cu premiera pe 19 octombrie fac parte Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu si Theo Marton.

Actiunea filmului Secretul Fericirii se desfasoara intr-o seara, intre prieteni, acasa la Tom (Vlad Zamfirescu), care isi impinge sotia, Ana (Irina Velcescu), si prietenul cel mai bun, David (Theo Marton), in situatii mai mult decat absurde, cautand sa-i faca sa dezvaluie secrete bine pazite. Constructia, atent gradata, mizeaza pe umor, replici simple si adevaruri incomode. Deci provocatoare.


Regia: Vlad Zamfirescu
Actori: Theo Marton, Irina Velcescu, Vlad Zamfirescu
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama, Romanesti
IMDB: n/a


The Secret of Happiness (2018) Online