Secrete macabre – Night School (1981)

Secrete macabre – Night School (1981) Film Online Subtitrat


Regia: Ken Hughes
Actori: Leonard Mann, Rachel Ward, Drew Snyder
An: 1981
Gen: Groaza, Mister
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Secrete macabre – Night School

Judd Austin este un politist care primeste spre rezolvare un caz terifiant. Mai multe capete de femei sunt gasite in diverse locatii din Boston. Singurul lui indiciu este de fapt si singurul lucru pe care femeile omorate il au in comun: toate au fost eleve la aceeasi scoala.

Restrangand cercul suspectilor, Judd banuieste ca unul dintre profesorii de la aceasta scoala ar fi autorul ingrozitoarelor crime. Intr-adevar, profesorul de antropologie Vincent Millett si asistenta si iubita sa in acelasi timp par sa ascunda o serie de secrete macabre.

Anne Barron (Meb Boden) este asistenta profesorului la Centrul de zi Jack-N-Jill din Boston. E seara devreme și ultimul copil a fost luat de mama ei. Anne se relaxează pe caruselul locului de joacă când cineva se ridică pe o motocicletă, purtând o cască roz. Anne e surprinsă. Dintr-o dată străinul scoate o macetă și începe să se rotească caruselul. Machetul este ținut în aer, iar femeia înfricoșată se învârte în jurul și în jurul ei – până când se lovește de ea.

Judd Austin (Leonard Mann) este polițistul atribuit cauzei. El este chemat la scena, iar când ajunge acolo, vede o privire grozavă. Fata a fost decapitată și capul ei a fost pus într-o găleată de apă aflată în apropiere. Directorul distras al centrului îi spune ofițerului că Anne a lucrat acolo în timpul zilei – și a participat la cursuri de noapte la Colegiul Wendell. La spital, Judd și partenerul său Taj (Joseph R. Sicari) discută despre un caz similar din săptămâna precedentă. O altă fată a fost găsită decapitată și capul ei a fost aruncat într-un iaz. Se întreabă dacă există vreo legătură între cele două crime.