Secret Obsession (2019)

O femeie din filmul Secret Obsession (2019) online subtitrat este parțial amnezică după un atac violent. Dar pe măsură ce se străduiește să-și recapete memoria, poate avea încredere în cei dragi? Când Jennifer se trezește cu amnezie după un atac traumatic, soțul ei îndrăzneț îi pasă de ea. Dar curând își dă seama că pericolul este departe de a se sfârși.

Secret Obsession (2019) Online Subtitrat


Titlu Romania: Obsesie secretă
Regia: Peter Sullivan
Actori: Brenda Song, Mike Vogel, Dennis Haysbert
An: 2019
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.1


Secret Obsession (2019) Online Subtitrat


Trailer


Brenda Song in Secret Obsession (2019)

Un film nou apărut pe Netflix a declanșat o reacție imediată în rândul fanilor, care s-au declarat atât de înspăimântați încât nu pot să mai doarmă.

Este vorba despre “Secret Obsession/Obsesii secrete”, un film original Netflix, prezentat drept thriller psihologic. Protagonistă este fosta vedetă a postului Disney Channel Brenda Song, cunoscută pentru personajul London Tipton din “Viața lui Zack și Cody”.

În film, Brenda Song joacă rolul lui Jennifer Williams, o tânără care se trezește în spital după un accident oribil. La scurt timp după apariție, fanii au invadat Twitterul cu mesaje legate de acest film. Mulți susțin că au fost atât de înspăimântați încât nu au mai putut să doarmă.

Iată câteva dintre mesaje:

  • “Secret Obsession de pe Netflix a fost atât de bun, dar acum sunt pe bune terifiată și nu pot dormi. Woo hoo!”
  • “Secret Obsession îmi amintește că sunt cam speriată de bărbați”
  • “Acest film cu Brenda Song m-a făcut să mă gândesc că sunt mulți psihopați în lumea asta… Sunt speriată”
  • “Filmul Secret Obsession m-a făcut să-mi fie frică pentru viața mea”.

Review Secret Obsession (2019)

Secret Obsession este un nou thriller Netflix care își va găsi cu siguranță audiența. Este unul din acele thrillere în care veți putea ghici majoritatea complotului în avans. De asemenea, dacă urmăriți remorca, atunci veți realiza că este plină de spoilere.

Nu că nu ai fi ghicit majoritatea, oricum, dar e destul de proastă să dai la iveală pe mulți spoilere în remorcă. Vedeți, Secret Obsession evoluează ca aproape orice film TV (cum ar fi filmul clasic Lifetime). Cu alte cuvinte, nu vă așteptați la surprize.

Apoi, din nou, cu o calitate destul de impresionantă a producției și o distribuție interesantă, acest thriller Netflix nu este la fel de rău cum s-ar putea să vă temeți.

Deoarece este destul de tipic pentru acest tip de producție de filme TV (și, spre deosebire de o producție reală Netflix), distribuția este destul de mică. Asta înseamnă că aceeași asistentă lucrează întotdeauna. Și același lucru este valabil și pentru polițistul de trafic.

Cu toate acestea, actorii diferiți în rolurile principale sunt destul de buni in 2019 subtitrate in romana.

Avem întotdeauna magnificul Dennis Haysbert ca detectiv Frank Page. Sigur, el trebuie să ia niște decizii prost și să spună câteva linii de corn, dar dacă cineva îl poate scoate, este Dennis Haysbert.

În cazul în care numele nu este familiar, el este omul negru înalt, cu o voce impresionant de adânc – potrivită doar de marele James Earl Jones. De asemenea, Dennis Haysbert a interpretat presedintele David Palmer in seria TV 24 si a fost in filmul de actiune Kitch Dead Rising (2015).

Rolul principal al lui Jennifer este portretizat de Brenda Song, în timp ce celălalt personaj principal este portretizat de Mike Vogel. Acum, există un nume și o față pe care trebuie să le recunoască cel mai grozav chip. Mike Vogel din Secret Obsession a fost în rebootarea din 2003 a masacrului de la Chainsaw Texas și chiar în primul film Cloverfield din 2008. De asemenea, a fost în tânărul serial de groază Batel, regizat de Norman Bates.