Sebastian Maniscalco Aren’t You Embarrassed (2014)

Sebastian Maniscalco Aren’t You Embarrassed (2014) Online Subtitrat


Regia: John Asher
Actori: Sebastian Maniscalco
An: 2014
Gen: Documentare, Comedie
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sebastian Maniscalco Aren’t You Embarrassed

Revenind în orașul natal din Chicago, comicul vede viața modernă prin prisma familiei sale italiene de modă veche și se întreabă unde a dispărut jena.

Sebastian Maniscalco crede că există mai multe persoane care ar trebui să se rușineze de ei înșiși: părinții prea permisivi, recenzorii pe Yelp și nappers sunt toate țintele furiei sale. Dar uitându-te Nu te simți jenat? Nu puteam să cred că e un anumit tip de alt comedian care ar trebui să se simtă prost umilit.
 
Vorbesc despre leneșul, sprijinindu-se de microfon, un povestitor care cochetează, care favorizează trimiterile obscure despre glume și nu-i pasă dacă îți place. Maniscalco nu este așa. El este un profesionist la locul de muncă și sunteți de-a lungul plimbării.
 
El nu este un comic propul sau este predispus la pratfalls, dar Sebastian Maniscalco este cu adevărat un comedian fizic. El se răsucește, se îndoaie și lovește, stăpânește și își domină scena. Dar el nu a creat afaceri fizice pentru a compensa glumele slabe. El susține deja biți amuzanți cu caractere expresive. – Ai văzut pe acești oameni care lucrează la aeroport? întreabă el, cu o hărțuire nesigură. “Acești oameni sunt supărați că ai arătat chiar și să zbori”. Și apoi ne duce prin liniile lungi și punctele de securitate cu agilitatea unui dansator.