Seattle Road (2015)

Seattle Road (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Ryan David
Actori: Kelly Lynch, Maximillian Roeg, Julia Voth
Anul: 2015
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 5.0

Se lucreaza la subtitrare!

Sinopsis Seattle Road (2015)

Bine! Cineva a luat notițe de la playbook Terrence Malick! Debutul regizoral al lui Ryan David Seattle Road se simte ca o sinteză frenetică a tuturor elementelor mai frustrant ale operei lui Malick. In special, că furișat suspiciune se obține la jumătatea filmele sale pe care le-ar putea să nu fie la fel de adânci sau profunde. In care acestea doresc să fie. Filmul incepe cu un montaj Malick traditional de imagini bizare, abia legate.

Muzica de camera posomorâtă joacă ca un om gol-o gaură sapă pieptul în deșert, oprindu-se să șteargă fruntea lui și a stabilit pălăria în mișcare lentă. Se taie un gândac albastru pe o vibrantly plantă. Se taie la un cuplu de tineri care deține unul de altul, ambele cu ochii vacantly dincolo de colțul din dreapta sus al ecranului. Am continuat așteptam un câmp brusc de floarea-soarelui. Dar, din păcate, n-au venit.

Trailer Seattle Road (2015)

Review Seattle Road (2015)

Întotdeauna am avut un loc moale pentru cinematice tren-epave, care a utilizat o parte de experimentare și ambiție. Am unironically adorat Sophia Takal lui a calculat greșit întotdeauna Shine (2016). Un thriller Bizzaro am descris-o giddily la colegii mei reporteri la Festivalul de Film Tribeca din acest an ca “Persona lui Ingmar Bergman în cazul în care acesta sa încheiat cu un măcel.” Chiar mai recent, am dat un comentariu pozitiv la Tabloid Kyle Broom lui Vivant (2015), un film de groază erotic enigmatic, care a fost o lecție de istorie parte de artă.

Două părți rele excursie peyote. Unul dintre mantrele mele personale este că aș vedea mai degrabă un dezastru glorios, care a încercat cu sinceritate că a telefonat bucată de mediocritate. Dacă aveți de a eșua, nu în mod spectaculos și cu îndrăzneală. Dă-mi ceva ce nu am mai văzut până acum.

Și Seattle Road încearcă cu siguranță. Aici este un film cu fiere să urmeze un cuplu tânăr pe nume Adam și Eva ca ei eschiveze într-o livadă de măr din mediul rural să se concentreze asupra artei lor. Mai mult decât atât, ea are îndrăzneala de a avea un psiholog amator care deține o carte intitulată “Psihologia anormală”. Punct-martor spune-le să nu cadă “în relație șabloanele omologilor lor biblice.” Aici este un film în cazul în care focuri de bărbați în costume de afaceri plutesc în fața proiecțiilor de lampă de lavă Adam și Eva au legătură peste cărțile copiilor lor preferate.