Se-ncinge treaba! – Playing with Fire (2019)

O echipă de pompieri de elită din filmul Se-ncinge treaba! – Playing with Fire online subtitrat trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi așteaptă cea mai grea misiune din viața lor. Regizorul Andy Fickman îl urmărește pe Jake “Supe” Carson (John Cena), un superintendent din a doua generație a unei echipe de pompieri de elită din California, cunoscute sub numele de “smoke jumpers“. Ținuta lor dreaptă, care urmărește regulile, este pusă la încercare atunci când echipa salvează trei frați de la un incendiu și trebuie să le ofere un camin sigur pentru ei într-un weekend lung.

Se-ncinge treaba! - Playing with Fire (2019) Online Subtitrat


Regia: Andy Fickman
Actori: John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo
An: 2019
Gen: Comedie, Familie
IMDB: 4.7


Playing with Fire (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Playing with Fire (2019)

Cena este, la ora actuală, într-un stadiu al carierei în care rolurile sale se rezumă la personaje „musculoase și amuzante”. Cel puțin, asta încearcă filmul lui Andy Fickman, Playing with Fire, acum în premieră pe marile noasre ecrane, să ne facă să gândim.

În Playing with Fire, Cena joacă rolul lui Jake Carson, un pompier care se expune unor riscuri mari atunci când sare cu parașuta în incendii de pădure, a cărui singură ocupație este munca.
Singura persoană feminină din viața lui Carson este o cercetătoare căreia îi plac broaștele, Dr. Amy Hicks (Judy Greer), cu care Carson a ieșit de câteva ori, deși e așa de concentrat pe muncă, cu o relație cam ca în clasa a șasea, în care iubiții se țin de mână și cam atât. Supervizor, își conduce secția ca la armată.

Subordonații lui, care locuiesc cu el în secție, îl respectă și îl admiră. Aceștia sunt personajele cu adevărat amuzante ale filmului – jucate de către Keegan-Michael Jey, John Leguizamo și Judy Greer – ce îl pun pe Cena într-un con de umbră.

Cei trei sunt colegii de muncă ai lui Carson, care – aparent – locuiesc în secția de pompieri. După ce adolescenta Brynn (Brianna Hildebrand, din Deadpool) și frații ei mai mici, Will (Christian Convery) și Zoey (Finley Rose Slater), sunt salvați dintr-un incendiu, scoși cu peripeții din cabana în flăcări, aceștia sunt ținuți temporar în secția de pompieri.

Tot ceea ce se întâmplă de acum încolo este exact cum v-ați imaginat. Cei trei copii îl pun în dificultate pe Carson. Tot felul de peripeții mai mult sau mai puțin amuzante, mai mult sau mai puțin savuroase, ce implică și clăbuci de săpun vor umple minutele acestui film.

Momentele sunt pe alocuri trase de păr, pe alocuri fără sare și piper. Divertismentul e facil, cam pentru serile în care, foarte extenuați de la muncă fiind, aveți nevoie de ceva foarte lejer.

Lecția pe care o va avea Carson de învățat de la copii e că viața e mai mult decât muncă.