Scrisori din inchisoare – Return to Sender (2015)

Scrisori din inchisoare – Return to Sender (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Thriller
Scenariu: Patricia Beauchamp, Joe Gossett
IMDB: 5.0
Regizor(i): Fouad Mikati
Actori: Samantha Beaulieu, Tony Bentley, Lucas Boffin


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Scrisori din inchisoare – Return to Sender

Charlotte Cory (Connie Nielsen) o tanara condamnata la moarte. Se imprieteneste prin corespondenta cu Frank Nitzsche (Aidan Quinn), un avocat in cautare de noi cazuri.

Intre timp, avocata ei (Kelly Preston) face eforturi disperate pentru a i se accepta recursul. Nu cu mult timp inainte de data executiei. Tanarul avocat devine constient de iubirea pe care i-o poarta pentru Charlotte. El descopera mai multe inexactitati in cazul ei si din dorinta apriga de a o salva. Incepe sa caute indicii care sa-i demonstreze nevinovatia.

La un pas de condamnare, viata lui Charlotte se aflata acum doar in mainile lui Frank.

Retur la expeditor este un thriller Pike Rosamund proaspăt de pe rolul ei în Pe aripile fata, care ia adus o nominalizare la Oscar. Acum, cu toate că ea nu a pus într-o performanță proastă în acest film, ea obiceiul fi obtinerea de orice nominalizari pentru aceasta. Parcela acestui film a fost doar un dezastru complet, este un fel de a avut un scop pentru primele 15 de minute si parea ca ar putea fi un film promițător.

Dar pentru tot restul filmului am avut nici o idee despre ce se întâmplă sau de ce a fost se întâmplă. Totul despre film tocmai a simțit foarte ciudat și nu a putut ca personajul lui Pike Rosamund din cauza deciziilor ridicol de prost pe care le face din motive pe care nu le înțeleg. Doar gândesc din nou la film nu a fost zero caracter de dezvoltare pentru oricine.


Trailer Scrisori din inchisoare – Return to Sender