Scream 4 (2011)

Scream 4 (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Wes Craven
Actori: Emma Roberts, Hayden Panettiere, Courteney Cox, David Arquette
An: 2011
Gen: Groaza, Mister
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Scream 4

La cincisprezece ani după oribilele crime ale celui numit Ghostface, Sidney Prescott (Neve Campbell). Acum scriitoare de succes a unui roman motivațional, se întoarce în orășelul său natal, Woodsboro, care este ultima oprire în turneul de promovare a cărții sale.

Din nefericire, odată cu întoarcerea ei, reapare și Ghostface, care îi pune în pericol pe toți cei dragi lui Sidney. Seriful Dewey (David Arquette) și Gale Weathers (Courteney Cox), care acum sînt căsătoriți. Ca și pe verișoara ei Jill (Emma Roberts) și pe mătușa sa Kate (Mary McDonnell). Însă aceștia nu sînt singurii care se află în pericol, căci o nouă generație are acum de înfruntat o teroare nouă.

Venind dupa o perioada foarte mare de timp fata de precedentele filme , acesta reuseste sa surprinda prin numeroase scene de tensiune maxima. Altele total neasteptate , si numeroase surprize ! nu credeam ca lui Wes Craven ii va mai iesi figura de a face un film excelent. Cel putin prima oara cand am auzit despre acest proiect. Si ce sa mai spun de distributia impresionanta , din care ii amintim pe Emma Roberts. Hayden Panettiere, Courteney Cox si chiar David Arquette. Film care nu merita ratat , pentru ca va mai fi si o surpriza monumentala !

Singurul motiv pentru care m-am uitat a fost că le-am văzut și pe celelalte.Foarte, foarte dezamăgit de actori și de ține de film.Sunt atât de sătul să văd cât de imbecili de tâmpiți pot fi copiii americani că-mi vine să-mi sparg dinții cu tastatura.Nu știu,pentru mine este o dezamăgire totală,absolut banal,nimic spectaculos,fără suspans punct!!