Scream 3 (2000)

Scream 3 (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Wes Craven
Actori: David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox
An: 2000
Gen: Groaza, Mister
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<6FFbQGDC-kY/Scream_3_2000.720p.BrRip.x264.YIFY.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Scream 3

Scream 3 reprezintă pentru atât de cunoscutele thriller-uri din trilogia lui Wes Craven un apogeu febril. Primele două filme Scream nu numai că au reinventat un gen, dar au și introdus un nou tip de suspans – cu o doză sănătoasă de umor. Mai mare și mai complex decât precedentele episoade, capitolul final al seriei Scream reunește totul sub un principiu simplu: când este vorba despre o trilogie, toate pariurile sunt dejucate!

Povestea din Scream 3 se petrece la Hollywood, în timpul filmărilor la Stab 3 – Întoarcerea la Woodsboro. Un thriller ce ridică întrebări tulburătoare cu privire la evenimentele care au îngrozit orașul Woodsboro. Si care continuă să o urmărească pe Sidney Prescott (Neve Campbell).

O triologie clasica extrem de buna. Wes Craven si Kevin Williams au avut o idee geniala chiar si eu am citit undeva ca acesta s-a catalogizat cel mai prost dintre toate nu stiu de ce ,chiar a fost foarte fain a fost un film foarte foarte bun !!

Ma uit de mult timp la Scream si le-am vazut pe toate trei de foarte multe ori dar pur si simplu le iubesc !!! Un film horror genial ca de altfel Scream 1 si 2 ! Abia pot sa astept partea a-4-a !!!

Un film autentic tipic filmelor horor clasice care pune in valoare suspansul imprevizibilul si care demonstreaza inca odata ca exista idei destul de bune pt. a produce in continuare filme cu asemenea subiecte desi ultimii ai au cam lasat de dorit asteptarile celor pasionati de astfel de filme.consider ca acest film alaturi si de altele ex:halloween resurection masacrul din texas ….reprezinta un pas inainte de deshidere a unei noi game de filme horror similare celor care au reprezentat nu demult timp adevarate capodopere