Scream 2 (1997)

Scream 2 (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Wes Craven
Actori: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette
An: 1997
Gen: Groaza, Mister
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Scream 2

Au trecut doi ani de la evenimentele tragice de la Woodsboro. Sidney Prescott și Randy Meeks încearcă să-și continue viața, fiind în prezent studenți la Windsor. Cotton Weary a ieșit din închisoare, Gale Weathers a scris un best-seller, “Crimele din Woodsboro”, din care s-a făcut un film – “Înjunghierea – Stab”. În timp ce se apropie data lansării filmului, ciclul crimelor începe din nou. Dewey Riley pleacă imediat din Woodsboro pentru a veni să o protejeze pe Sidney. Dar în această urmare a filmului Scream din 1996, numărul suspecților se micșorează în timp ce numărul crimelor crește.

Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.

După fenomenul Scream, era normal ca o continuare să se întâmple în fabrică. În timp ce cele mai multe succese slasher tind să fie o înjurăt și nu trăi până la prima lor de a avea o premisă ridicol sau nu au caracterele necesare, Scream 2 este complet diferit. Această continuare a fost excelentă și a trăit perfect până la primul Scream, când nu m-am gândit că la prima vizionare. Adică, mă așteptam să fie bine, dar nu la fel de bun ca a fost. Premisa a fost minunată, iar personajele sunt uimitoare, pentru că are toate personajele, care nu sunt deja victime, de la primul și mai mult, care sunt la fel de distractive. În ansamblu, a fost un rezultat plin de bucurie.