Scoob! (2020)

Filmul Scoob! (2020) online subtitrat il prezinta pe Scooby și gașca sa confruntandu-se cu cel mai provocator mister de pana acum: un complot pentru a-l elibera pe Cerberus – câinele fantomă- care avea sa se dezlantuie asupra Lumii, aducand Apocalipsa. În timp ce aleargă pentru a opri această dogpocalipsă, gașca descoperă că Scooby are un destin epic si maret, cum nici nu-si puteau imagina. Prietenia dintre Scooby-Doo și loialul său amic, Shaggy, a fost întotdeauna in prim-plan.

Astfel este logic si pentru regizorul veteran, Tony Cervone, să înceapă de acolo. Vocea lui Frank Welker (originalul Fred Jones și actor vocal, mult timp, pentru Scooby), Scooby tanar este un caine fara stapan care provoacă haos, în timp ce fură role masive de salam, doar pentru a supraviețui. Astfel întâlnește pe cineva la fel de singur ca si el, un Shaggy prietenos (Will Forte), care îi împărtășește și apetitul masiv.

De Halloween in animatia Scoob! se imprietenesc cu mai multe persoane si asa ajung pe drumul pe care îl știm cu toții: Fred (Zac Efron), Velma (Gina Rodriguez) și Daphne (Amanda Seyfried). Împreună se impotmolesc într-o casă bântuită și rezolvă un mister care ameninta Venice, California, și astfel se naște echipa Mystery Inc. Ar fi scapat basma curata daca nu erau acei copii bagaciosi!

Scoob! (2020) Film Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Tony Cervone
Actori: Will Forte, Mark Wahlberg, Jason Isaacs
An: 2020
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.7


Scoob! (2020) Online Subtitrat


Trailer