School Girl Seductions (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Tânăr, fierbinte și umed – și așteaptă doar să fie sedus! Este School Girl Seductions cu care ai visat mereu de nenorocit cu pussies-urile lor strânse, gata, dispuse, capabile și răspândite doar pentru tine! Ei trăiesc în fanteziile lor nenorocite și tot ce au nevoie este un învățător bine învăluit pentru a le învăța o lecție în hardcore!

Foarte drăguță și drăguță 5’3 “blonda Elsa Jean sa născut în North Canton, Ohio Elsa a urmat liceul Hoover din nordul Cantonului Jean a lucrat atât la un magazin alimentar cât și la Starbucks înainte de a începe cariera în industria de divertisment pentru adulți un stripper din Washington, DC.Aceasta a inceput sa interpreteze in mod explicit hardcore la varsta de optsprezece in iunie 2015. Printre companiile notabile Elsa a aparut in caracteristicile X-rated pentru a fi Gradul III, Evil Angel, Digital Sin, Blacked si Airerose Entertainment . În plus, Jean a lucrat și pentru astfel de site-uri pentru adulți precum Zefporn, Team Skeet, Ero Curves și New Sensations.


Length: 1 hrs. 39 mins.
Rating: XXX
Released: Sep 27 2017
Production Year: 2017
Studio: Zero Tolerance Ent.
Cast: Elsa Jean, Alexa Grace, Maya Bijou, Summer Day, Mike Quasar


School Girl Seductions (2017) Online


School Girl Seductions (2017)
School Girl Seductions (2017) Online Subtitrat in Romana

Tânăr, fierbinte și umed - și așteaptă doar să fie sedus! Este School Girl Seductions cu care ai visat mereu de nenorocit cu pussies-urile lor strânse, gat

Notă film - PortalulTauTV.net:
5