Schimbul – Changeling (2008)

Schimbul – Changeling (2008) Film Online Subtitrat


Gen: Biografie, Crima, Drama
Scenariu: J. Michael Straczynski
IMDB: 7.8
Regizor(i): Clint Eastwood
Actori: Angelina Jolie, Colm Feore, Amy Ryan


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Schimbul – Changeling

Inspirat dintr-un caz real, care a dat peste cap sistemul legal din California, filmul este povestea unei femei aflata in cautarea adevaratului ei fiu. Actiunea este plasata in Los Angeles, in 1928. Intr-o dimineata de sambata, o femeie din clasa muncitoare – Christine – merge la munca si isi lasa baietelul de 9 ani acasa. Totul ia o turnura diferita cand se intoarce si afla cu stupoare ca fiul ei a disparut. Dupa ce l-a cautat fara niciun rezultat, cateva luni mai tarziu politia ii aduce acasa un baiat si pretind e ca ar fi copilul ei.

Christine realizeaza ca baiatul nu e fiul ei si incearca sa convinga autoritatile sa reia cautarile, dar are de-a face cu politia corupta si oamenii sceptici. Christine gaseste sustinere doar din partea parintelui Briegleb. Adevarul insa nu asteapta sa iasa la iveala, oamenii legii facand tot posibilul sa o reduca la tacere.

Filmele inspirate din realitate sunt tentante pentru mine. Actiunea se petrece in 1928 insa coruptia din sistemul public si politic este vesnic actuala. Filme cu disparitii de copii, am vazut multe, insa acesta l-am trait intens si am ramas ca si eroina cu speranta ca acest copil va aparea. Angelina Jolie face un rol de senzatie. Pentru cei care nu o plac, as recomanda acest film, sa le schimbe sentimentele. Mult talent si multa frumusete!