Scenariu pentru happy-end – Silver Linings Playbook (2012)

Scenariu pentru happy-end – Silver Linings Playbook (2012) Online Subtitrat


Regia: David O. Russell
Actori: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver
Anul: 2012
Gen: Comedie, Drama, Romantice
Durata: 122 minute
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Scenariu pentru happy-end – Silver Linings Playbook

Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase. După ce a fost înșelat și părăsit de soția lui, Nikki. Mutându-se sub același acoperiș cu părinții lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni și este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki.

Vechii prieteni ai profesorului din Scenariu pentru happy-end online subtitrat și-au întemeiat între timp familii; tatăl lui este mereu într-o dispoziție proastă fiindcă este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci după altul; iar psihiatrul cu care face ședințe de terapie îl șochează pe Pat recomandându-i adulterul ca metodă de vindecare.

Situația se schimbă atunci când Pat o cunoaște pe vecina Tiffany; o tânără văduvă care a fost concediată din cauza faptului că s-a culcat cu toți colegii de serviciu după ce moartea soțului i-a cauzat o depresie severă. Afecțiunile mintale cu care se confruntă amândoi îi apropie pe Tiffany și Pat; care devin prieteni și încep să aibă sentimente profunde unul față de altul.

Tiffany din Silver Linings Playbook online subtitrat se oferă să fie liantul dintre Pat și Nikki; cu condiția ca bărbatul să renunțe să vizioneze partidele de fotbal american; să se înscrie împreună cu ea la o competiție anuală de dans pentru pacienți depresivi și să nu spună nimănui despre înțelegerea lor.