Scapă, dacă poţi! – Escape Room (2019)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Scapă, dacă poţi! – Escape Room (2019) online subtitrat este un thriller psihologic despre şase oameni care nu se cunosc între ei. Dar care se confruntă cu o serie de situaţii critice, imposibil de controlat şi care trebuie fie să-şi pună mintea la contribuţie pentru a le depăşi, fie să moară.

Te găseşti într-o cameră fără ferestre, care are doar o uşă, iar aceasta e încuiată. Nebunul care te-a închis în această cameră scorneşte o serie de ghicitori, bine ticluite, pe care dacă reuşeşti să le rezolvi în ordinea corectă, vei putea să găseşti cheia salvării tale. Pentru a spori dificultatea, el îţi mai fixează şi un cronometru, care durează o oră, timp în care fie dezlegi ghicitoarea şi scapi, fie suporţi consecinţele.

Scapă, dacă poţi! - Escape Room (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Adam Robitel
Actori: Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis
An: Filme Online 2019
Gen: Actiune, Aventura, Groaza
IMDB: 6.4


Escape Room (2019) Online Subtitrat


Trailer


Rezolvarea de puzzle-uri şi ghicitori

Ceea ce arată ca un horror movie devine unul dintre cele mai răspândite şi palpitante jocuri din lume: fenomenul Scapă, dacă poţi! – Escape Room (2019) online subtitrat. Înarmaţi doar cu propria inteligenţă – şi ajutaţi de abilităţile celorlalţi oameni din cameră, jucătorii trebuie să spargă coduri, să descifreze enigme şi să găsească ascunzători într-un timp foarte limitat. Fiecare cameră are un scenariu secret, pe care jucătorii îl consideră o experienţă distractivă de team-building. De la naşterea acestui concept, în 2010, aceste camere au început să apară cu repeziciune în toată lumea pentru a satisface foamea de distracţie a oamenilor şi dorinţa lor de a evada din viaţa reală.

Scapă, dacă poţi! - Escape Room (2019)
Scapă, dacă poţi! – Escape Room (2019)

Adam Robitel, care a regizat anterior hitul horror Insidious: The Last Key, a fost ales să regizeze şi filmul actual.

„Cele mai bune escape rooms sunt foarte cinematografice: intri ca într-un buncăr din timpul războiului rece, în care frunzăreşti dosarele CIA, iar atunci când apeşi pe un buton, se aprinde un proiector cu o lumină albăstruie, unde descoperi o hartă”, adaugă Robitel.

După spusele producătorului Ori Marmur, realizatorii au văzut în acest film şansa de a depăşi barierele genului clasic, de a combina thrillerul psihologic cu horrorul.

Filmul are imagini şi secvenţe palpitante, iar experienţele prin care îi trece pe spectatori seamănă foarte mult cu cele dintr-o escape room adevărată. Spectatorii se simt ca şi când s-ar afla în interiorul filmului şi participă la rezolvarea de puzzle-uri şi ghicitori, alături de actorii de pe ecran”.

Scapă, dacă poţi! - Escape Room (2019)
Scapă, dacă poţi! - Escape Room (2019) Online Subtitrat in Romana

Scapă, dacă poţi! - Escape Room (2019) online subtitrat este un thriller psihologic despre şase oameni care nu se cunosc între ei. Dar care se confruntă cu

Editor's Rating:
5