Saving Zoë (2019)

In filmul Saving Zoë (2019) online subtitrat a trecut un an de la uciderea surorii ei mai mari, iar Echo este încă departe de a fi complet în regulă. Echo a încercat să fie cea puternica, în timp ce mama ei ia prea multe antidepresive și tatăl ei lucrează prea mult. Acum, la începutul anilor de liceu, Echo primește un cadou improbabil de la vechiul iubit al lui Zoe: jurnalul ei. Echo ezită să il citească, dar nu il poate pune jos după ce este prinsă în viața secretă a lui Zoe.

Saving Zoë (2019) Online


Regia: Jeffrey G. Hunt
Actori: Laura Marano, Nathaniel Buzolic, Tyler Carden
An: 2019
Gen: Crima, Drama
IMDB: 4.8


Saving Zoë (2019) Online


Trailer


Review Saving Zoë (2019)

Adaptarea romanului popular adult tânăr prezintă o eroină adolescentă, care este simplă și credibilă într-o lume care nu este. Mai eficace în capturarea temei decât nuanțele complotului, spune o poveste pe care am văzut-o repetată în cinematografie, de când Louise Brooks a șocat publicul în Jurnalul unei fete pierdute în 1929: o femeie frumoasă încalcă limitele sociale, atrăgând pofta și dezaprobarea a publicului, se amestecă cu oamenii răi și ajunge la un sfârșit lipicios.

Echo din filmul Saving Zoë nu face nici un secret faptului că crede că sora ei a luat decizii nepotrivite, dar cel puțin recunoaște cât de ușor este să facă – cu greu nu reuși să fie simpatică când ea încă mai vede și vorbește mereu cu sora ei. De-a lungul drumului spre a afla ce sa întâmplat cu adevărat, ea riscă să ia decizii proaste proprii, apropiindu-se periculos de aproape de niște personaje umbrite, pe măsură ce urmează pe urmele femeii moarte ca personajul lui Gene Bervoets din The Vanishing.

Introducând povestea în mijloc ca și noi, descoperim că trecutul este completat în secvențe de retrospectivă care evidențiază paralelele din viața surorilor. Acestea ne introduc și pe Marc (Chris Tavarez), care a fost prietenul femeii moarte și inițial principalul suspect al crimei. Ceea ce a făcut acest lucru unui tânăr negru într-o zonă albă, în primul rând, este doar sugerat în scenele scurte care ne reamintesc cât de rutină este frica de violență în părțile mai puțin privilegiate ale Americii.

Modul în care Echo îi atrage pe Marc în planurile ei sugerează o lipsă totală de conștientizare cu privire la diferitele riscuri cu care se confruntă și, deși nu există prea puține cercetări, accentuează egoismul nerecunoscător al eroinei noastre. Expunându-i limitările, acest lucru adaugă conștientizarea vulnerabilității noastre.

Majoritatea tinerilor personaje sunt autocentrate și superficiale, nu cu totul nerealiste, iar spectatorii mai în vârstă vor găsi umorul blând și speranța cu privire la viteza cu care prietenii Echo se pot schimba de la a spune cât de îngrozită trebuie să fie viața ei pentru a le spune băieții ei s-au zdrobit.

Viața continuă in Saving Zoë, la urma urmei și în și în jurul misterului crimelor sunt scene foarte bine observate despre incomoditatea întâlnirii adolescenților, precum și despre reflecțiile asupra culturii tineretului care se ocupă de pilule. Aici, Giorgia Whigham apare ca o femeie tânără pe care o recunoaștem ca nuntă de la machiajul ei îngrozit de ochi.

O mare parte din scenariu din 2019 subtitrate in romana se leagă neapărat de clișeele vizuale de acest gen – și acest lucru, la rândul său, subliniază una dintre dificultățile sale centrale. Trebuie să credem că oamenii au vrut să exploateze sora moartă din cauza tinereții ei, totuși actrița care o joacă putea trece cu ușurință de 24 de ani.

Acesta este unul din mai multe domenii în care comportamentul băieților răi nu are sens. Lumea lor poate fi într-adevăr urâtă, dar în viața reală nu funcționează așa cum gândesc scriitorii și, deși este suficient de ușor pentru adolescenții adăpostiți să cumpere în ea, oricine mai în vârstă din mai înțelept din lume se va lupta.