Satan’s Slave – Pengabdi Setan (2017)

Dupa ce a murit de o boala ciudata de care a suferit timp de 3 ani, o mama din filmul Satan’s Slave – Pengabdi Setan online subtitrat, se intoarce acasa pentru a-si lua copilul. In primul rand, felicitarile merg la Joko Anwar (Janji Joni, HBO‘s HalfWorlds) pentru ca a facut o alegere inteleapta pentru acest remake de la inceputul anilor 1980. Cu siguranta adauga un look retro si un sentiment de retrogradare a unui film de groaza de scoala veche.

Cu ajutorul lui Ical Tanjung, impreuna cu designerii de sunet Khikmawan Santosa si Anhar Moha, Joko a creat un film cu succes, o atmosfera care te sperie, care evoca un sentiment de teama in interiorul unei case. Satan’s Slave – Pengabdi Setan online subtitrat este filmat bine, cu o multime de scene lungi, unghiuri largi si o utilizare eficienta a peisajelor.

La un moment dat, Joko a organizat chiar o scena de accident inspaimantator, care se pare ca a fost facuta folosind o cascadorie practica. Sincer, nu m-am asteptat la o astfel de scena in acest film, dar Joko a facut-o atat de bine, chiar daca a fost un moment scurt.


Regia: Joko Anwar
Actori: Bront Palarae, Tara Basro, Endy Arfian
2017
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 6.9


Satan’s Slave – Pengabdi Setan (2017) Online Subtitrat