Sarutul care ucide – Kiss the Girls (1997)

Exista tot felul de colectionari. Unii sunt pasionati de timbre, altii de pictura, filme sau fluturi. Dar cand, din orase diferite, rand pe rand, dispar mai multe femei, politia realizeaza ca mai exista si un alt fel de colectionari. Una din victime reuseste sa evadeze si povesteste ca a fot tinuta prizoniera de un nebun mascat ce-si spune Casanova. Acesta vrea sa fie iubit dar sarutul sau e aducator de moarte.

Un thriller de exceptie Sarutul care ucide – Kiss the Girls. As indrazni sa spun ca este o piatra de temelie la fundatia noului gen de thriller. cu ucigasi pasionati; inteligenti; care au o acoperire incredibil de buna si care mai lucreaza si in cooperare; dind dovada de un deosebit de acut simt al stapinirii si folosirii terorii ca arma; mai presus de cutit; pistol sau alte arme “traditionale”.

Filmul Sarutul care ucide – Kiss the Girls are o distributie de exceptie si pentru amentiona doar trei nume: Morgan Freeman; Ashley Judd si Carey Elwes. Acesta din urma m-a surprins prin naturaletea jocului sau; pentru ca nu il mai vazusem intr-un rol atit de serios. AJ m-a convinsa ca este o Actrita extraordinara si zau ca nu stiu de o alegere mai buna pentru acest rol.


Regia: Gary Fleder
Actori: Morgan Freeman, Ashley Judd, Cary Elwes
An: 1997
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.6


Kiss the Girls (1997) Online Subtitrat