Sara’s Notebook – El cuaderno de Sara (2018)

Laura din Sara’s Notebook – El cuaderno de Sara (2018) a căutat ani de zile pe sora ei, Sara, care a dispărut în mijlocul junglei din Congo. Nici ONG-ul pentru care a lucrat, nici ambasada nu au știut unde se află … până când apare o fotografie a unui oraș minier din estul Congo cu imaginea neclară a lui Sara. Fără ezitare, Laura din Sara’s Notebook online subtitrat, călătorește spre Kinshasa dispusă să intre pe teritoriul “Lorzilor războiului”, lăsând în urmă diferențele care o despart de sora ei și fără a bănui că această aventură periculoasă o va conduce să-și pună în pericol propria ei viață.

Foarte puțini dintre noi s-ar angaja într-o călătorie în Congo pentru a găsi un frate pierdut; ca și Sara; un avocat naiv Madrid. Ea este forțată să conștientizeze o realitate brutală pe care majoritatea dintre noi o ignoră încă; care susține tehnologia noastră: șefii mafiei africane ucid în mod obișnuit satele întregi în timp ce răpesc copiii pentru a servi ca soldați pentru a controla minele care produc minerale necesare pentru produsele high-tech.

Perturbată de șerpi literali și figurativi (atât străini cât și nativi); Sara se confruntă; de asemenea; cu acțiuni incredibile de bunătate și curaj ale africanilor; un contrast puternic cu inumanitatea celor puțini. În cele din urmă; filmul ne lasă să ne întrebăm dacă este nobilă sau inutilă să încercăm să intervenim.


Regia: Norberto López Amado
Actori: Belén Rueda, Marian Álvarez, Iván Mendes
An: 2018
Gen: Thriller
IMDB: 6.2


Sara’s Notebook – El cuaderno de Sara (2018) Online Subtitrat