Sanjay’s Super Team (2015)

Sanjay’s Super Team (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Sanjay Patel
Actori: Brent Schraff, Sunny Singh Attar, Arun Rao
An: 2015
Genuri: Animatie
IMDB: 7.0
Durata: 7 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer Sanjay’s Super Team (2015)

Sinopsis Sanjay’s Super Team (2015)

Mulțimea la San Diego Comic-Con a scăzut greu pentru Pixar viitoare scurt “Sanjay Super Team”, unul dintre filmele cele mai emotionanta studioului inca.

Scurt va fi difuzat inainte ca filmul Sanjay’s Super Team extrem de anticipat animat “The Good Dinosaur”, care în premieră noiembrie.

Regizat de 20 de ani, animatia Sanjay’s Super Team, Veteranul Pixar Sanjay Patel (care a tăiat dinții pe din 1998, “Life A Bug lui” și a continuat să ajute animate “Toy Story 2”, “The Incredibles,” și “Monsters, Inc.” filme), ” Super echipa lui Sanjay “este o” “cea mai mare parte” poveste adevărată “, bazată pe creșterea animatorului într-o gospodărie americano-indian.

Ea joaca un băiat tânăr, Sanjay, prins între idolization lui de personaje super-erou și a tradițiilor religioase ale tatălui său. Când el tulbură în mod accidental unul dintre ritualurile tatălui său, băiatul este transportat la un templu cosmic, în cazul în care acesta trebuie să trupa impreuna cu o trupa de zei Hindi pentru a învinge un rău cameleon.

Din momentul în care începe, este clar “Sanjay Super echipa” este un film de personal. Scurt se deschide cu Sanjay și tatăl său stând pe laturile opuse ale unui living, admirand icoanele lor – Sanjay joacă cu o figură de acțiune super-erou, tatăl său se roagă.

“Am adorat zeii mei de pe televizor și sa închinat lui la altarul lui”, a spus Patel camera ambalate la San Diego Comic-Con.

Patel a recunoscut că după 30 de ani de evitare a obiceiurile părinților săi, a fost atras mai întâi la moștenirea lui indiană, atunci când o cultura rave unic măturat din San Francisco. deliruri “Goa trance” s-au făcut infam pentru utilizarea lor de droguri ilicite, imagini psihedelice, și muzica trance indiană. Patel nu a putut scăpa de sunetele mult prea familiare de clopote și scandând de-a lungul Bay Area, în cazul în care Pixar are sediul central.