Sanitarium (2013)

Sanitarium (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Bryan Ortiz, Bryan Ramirez
Actori: Lou Diamond Phillips, Mayra Leal, Robert Englund, Malcolm McDowell
An: 2013
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sanitarium

Acțiunea filmului se petrece într-un sanatoriu de boli mintale, de unde dr. Stenson spune povestea a 3 pacienți. Gustav, un artist care construiește figurine de ceară, are impresia că figurinele sale încep să prindă viață și să-i vorbească. Steven, un băiat de 8 ani care suferă de schizofrenie catatonică și care este abuzat psihic și fizic de tatăl său. James Silo, care a construit un adăpost pentru el și familia lui, de teama apocalipsei prezise de civilizația mayașă.

Două segmente, “Monsters sunt reale” implică un băiat pe nume Steven (David Mazouz “Touch”), care are cazul nefericit de schizofrenie catatonică. La varsta de opt viata lui se fărâmițează în jurul lui ca viziunile sale de fiară ca și urmăritorul să înceapă să-l ciuma. Profesorul său Dna Lorne, jucat de superba Lacey Chabert, încearcă să facă ajutor Steven atunci când ea suspectează abuz de la domiciliu. Toate acestea conduc la o concluzie destul de misterioasă, estompând liniile dintre imaginatie si realitate.

Al treilea segment, “Până la ultimul om” Diamond Phillips stele Lou ca profesorul James Silo. Un soț și tată, care devine profund obsedat de profeții antice Mayan povestind despre apocalipsa viitoare. Așa cum strânsoare realitatea dispare el începe să proiecteze mama tuturor adăposturi de bombe și la fel ca în al doilea segment, nebunie si realitate devin interconectate.


Trailer Sanitarium