Sângele apă nu se face – Yuvvraaj (2008)

Sângele apă nu se face – Yuvvraaj (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Subhash Ghai
Actori: alman Khan, Anil Kapoor, Zayed Khan
An: 2008
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 4.1


Yuvvraaj Partea 1:

Yuvvraaj Partea 2:


Sinopsis Sângele apă nu se face – Yuvvraaj

Yogenda Yuvraaj este un om care are trei fii: Gyanesh, care este labil psihic, Deven, care este violent și leneș și Danny, care este afemeiat. Yogenda îi tolerează pe Gyanesh și pe Danny, dar Deven este alungat de acasă, după ce îl atacă pe Gyanesh. Deven pleacă în Austria, unde se îndrăgostește de Anushka, dar este nevoit să se întoarcă la moartea tatălui său. Deven descoperă la întoarcere că gospodăria este condusă de unchiul său, iar aproape toată averea tatălui său îi revine lui Gyanesh. Cei doi frați, care aproape au fost desmoșteniți, trebuie acum să facă pace cu Gyanesh și să încerce să-l convingă să împartă totul frățește.

Am văzut Yuvvraj astăzi într-un teatru și m-am blestemat pentru a pierde banii câștigați cu greu pe un astfel de film prost. Zayed Khan nu poate acționa. El nu ar trebui să fie acționează deloc. Katrina Kaif nu poate acționa la fel de bine, dar ea este mult mai bine decât Zayed Khan. Am fost de fapt destul de impresionat si surprins de Salman Khan. El este harul numai de economisire a filmului. performanța lui a fost bună, eu nu pot numi mare, dar destul de bine.

Naratiune era sacadată, scenariul a fost confuz și dezvoltarea caracterului inconsecvent și incomplet. Filmul a sărit de la o temă la alta, iar povestea nu curge deloc. Spre final am fost ca uita la ceas și așteaptă ca filmul să se încheie. A fost într-adevăr o pierdere de timp, energie și bani. Nu a fost Subhash Ghai de calitate la toate.