Sandy Wexler (2017)

Sandy Wexler (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Brill
Actori: Adam Sandler, Jackie Sandler, Millie Wynn
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sandy Wexler

Se desfășoară în flashback și oferă mărturii actuale de la un cârd de celebritati care au adunat pentru a onora titular Sandy (Sandler, sportive ochelari supradimensionate și vorbind într-un Jerry Lewis scâncet) pentru un motiv inițial nespecificat. Printre cei de gardă (pentru că ceea ce modalitate mai bună de a obține această recenzie la numărul de cuvinte): Dana Carvey, Chris Rock, David Spade, Conan O’Brien, Mike Judge, Janeane Garofalo, Henry Winkler, Jon Lovitz și în același sângeros -shot! -Penn Jillette, Vanilla Ice si Dr. Drew Pinsky. Și hei, uite, e Judd Apatow, regele de ori umflat de rulare! Se răcește meta deoparte acolo A-Sands, care a co-scris scenariul, așa cum este ea, cu Paul Sado și Dan Bulla.

A existat un timp, cu toate acestea, atunci când Sandy nu a fost atât de iubit: „În timp, desigur … de Timecop !,“ ca Maestrul Shake intonară în Aqua TEEN Foamea Forței Colon Film Film pentru teatre. (A se vedea, Adam? I Haz referencez, de asemenea!) Un panou pentru Jean-Claude Van Damme SF de acțiune flick este doar una dintre multele aluziile de pe ecran (Fruitopia și Green Day sunt însă alte două) care situează povestea lui Sandy Wexler la mijlocul anilor 1990.

Atunci ochelarist, carouri cămășilor, protagonistul nostru beeper-sportiv este abia dacă face un catering de viață la un registru talent gratuit clienților (șef printre ei, Kevin James, ca un ventriloc cu vise de glorie de rețea UPN) și enervezi joc-se Celebrități precum Arsenio Hall și Quincy Jones (care au fost sperăm că, la fel ca toți cei implicați, handsomely plătite și / sau extrem de bine hrănite).


Trailer Sandy Wexler