Sand Castles (2014)

Sand Castles (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Clenet Verdi-Rose
Actori: Jordon Hodges, Anne Winters, Randy Spence
Anul: 2014
Gen: Crima, Drama, Thriller
Durata: 93 minute
IMDB: 6.8

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

<85TlqKf3leo/Sand" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Povestea Sand Castles de la centrul de nisip Castele pot fi rupte din titluri. O fată tânără este răpită de un agresor sexual și ținut în captivitate timp de mai mult de un deceniu. Anumite filme s-ar concentra pe răpire, căutarea fată răpită, și / sau reținerea făptuitorului (de exemplu, vezi Prizonierilor). Cu toate acestea, scenariul Jordon Hodges se ocupa cu întoarcerea fetei și ceea ce înseamnă ea și familia ei.

Filmul Sand Castles prezintă o familie se bucură de o zi la plajă. Cu toate că mama, Marie Daly (saxon Trainor), este în altă parte, soțul ei, Jim (John Newkirk), este cu fiul său, Noe, și fiica, Lauren. Fiul a lăsat ceva înapoi la castelul său de nisip, așa că tata pune copiii în vehicul și merge pentru a prelua jucăria băiatului. Băiatul se iese din vehicul să se joace cu un cățeluș și dintr-o dată autovehiculul ia oprit cu fata încă înăuntru. Lauren rămâne lipsește de mai bine de zece ani. Întrebarea mea inițială este cum a putut poliția nu găsi vehiculul având în vedere că acesta este al Daly? La urma urmei, ei s-ar cunoaște marca / modelul și numărul de înmatriculare. Dar, așa cum am sugerat în primul paragraf, filmul este dezinteresat de căutare pe care trebuie să fi avut loc.

Filmul Sand Castles a nu creează evenimentele prezente în ordine cronologică absolută, dar care nu a prezentat o problemă ca flashback-urile sunt bine executate. Noi vedem Marie zece ani mai târziu. Probabil pentru că ea nu a ajuns peste pierderea lui Lauren, Marie este un alcoolic majora care se bazează foarte mult pe Noe (Jordon Hodges). Într-una dintre aceste flashback-uri, tatăl comite suicid; care a fost modul lui de a face răpirea fiicei sale. Alt membru al familiei este fratele lui Jim, Tommy (Randy Spence). El bea prea mult și este dependent de cocaină. Acum vreo 20 de ani mai devreme, Noe pare a fi singurul membru al familiei care este bine adaptat, dar care nu ar trebui să însemne că dor sora lui mai puțin. El a învățat pur și simplu să se ocupe cu lucruri într-un mod matur, mai degrabă decât se autodistrugă ca mama lui, tatăl și unchiul.