Samurai Rebellion (1967)

Samurai Rebellion (1967) Film Online Subtitrat


Titlu original: Jôi-uchi Hairyô tsuma shimatsu
Regia: Masaki Kobayashi
Actori: Toshirô Mifune, Yôko Tsukasa, Gô Katô
An: 1967
Gen: Drama
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Samurai Rebellion

Aceia dintre noi care sunt cu adevărat în cinematografia știu că cinematografia japoneză, în general, și de samurai cinematografia anilor ’60, în special, este un gen care nu trebuie trecut cu vederea … Una dintre cele mai populare regizori japonezi, care a contribuit la acest gen ( “Yojimbo ‘,’ Sanjuro “,” Kagemusha “, etc …). Este Akira Kurosawa (și eu mă apreciez dl Kurosawa mult). Cu toate acestea el a eclipsat (cel puțin pentru fanii filmului apusean). O mulțime de alți regizori japonezi din această perioadă a anilor ’60. Unul dintre acest regizor este Masaki Kobayashi și unul dintre filmul său, care a fost uitat este “-uchi Miercuri: Hairyo tsuma Shimatsu ‘(AKA’ Samurai Rebellion ‘).

“Samurai Rebellion” – 1967 este de fapt un film mare, o capodoperă. Acesta spune povestea unui spadasin imbatranire numit Isaburo Sasahara (Toshiro Mifune), care într-o perioadă de pace (1725-1727) decid să se retragă și părăsește comanda familiei fiului său mai mare, Suga. Din păcate, când cererea lui lord clan că fiul lui Isaburo se căsătorească cu amanta Domnului viața henpecked care Isaburo a fost de viață schimbat la cel mai rău și să împartă familia sa în două. Acest film este ireproșabil; filmarea a fost stăpânit de domnul Kobayashi și care acționează restante.

Într-adevăr, nu numai că Toshiro Mifune, ci și frumos Yoko Tsukasa (ca Ichi Sasahara) mireasa fiului Isaburo sunt un bun exemplu de modul în care cumpătării poate declanșa emoții pe ecran. Fotografia a fost făcută de carte, fiecare panoramic, close-up, etc sunt perfecte si foarte japoneza (adica foarte geometric). Ritmul este, de asemenea, un amestec perfect de scene ritmul lent, care oferă profunzime și ritmul rapid scenele de caractere pentru acțiune și sabie duelurile suflare. Pe scurt, filmul este perfect punct de vedere tehnic.


Trailer Samurai Rebellion