Sam (2015)

Sam (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Nicholas Brooks
Actori: Natalie Knepp, Sean Kleier, Morgan Fairchild
An: 2015
Gen: Comedie, Fantezie, Romantice
IMDB: 6.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Sam

El este o poveste despre un fățarnic mascul alfa misogină care nu are nici un respect pentru femei și o noapte stumbles drunkenly în magazinul misterios din New York City. Unde proprietarul în vârstă de magazin îi oferă o băutură misterioasă pe care el trece pe laca ceai. El bea ceai în timp ce proprietarul magazinului vechi spune o poveste istorică a unei femei care a ajutat la George Washington. Iar alții să scape de britanici în timpul războiului american revoluționar.

Dupa ce Sam termină băutura, iar povestea este de peste Sam părăsește magazin. Si continuă acasă în cazul în care se trezește apoi în dimineața următoare ca o femeie. Acum, Sam trebuie să învețe cum să trăiască ca o femeie, iar experiențele ei cauza ei de a avea câteva revelații pe tot parcursul filmului. Care arată-i cât de mult de un nemernic a fost atunci când ea a fost un bărbat.

Ideea filmului nu este un complet original, dar este încă una foarte interesantă. Filmul a aduce la lumină multe probleme sociale pe care femeile din fata noastra lumii, pe o bază de zi cu zi cum ar fi hărțuirea, fiind plătit mai puțin decât sunt omologii de sex masculin, lipsa de respect din partea bărbaților, și multe standarde sociale duble. Chiar dacă aceste probleme sociale sunt aduse de-a lungul complot regizorul încă este capabil de a gestiona pentru a face filmul o experiență foarte amuzantă și plăcută, fără a fi prea serios. Regizorul pare să fi găsit un bun amestec pentru seriozitate și comedie în acest film.


Trailer Sam

https://www.youtube.com/watch?v=Tbs_Dz9NqoY