Salyut-7 (2017)

Salyut-7 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Klim Shipenko
Actori: Lyubov Aksyonova, Ilya Andryukov, Pavel Derevyanko
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<41yp0yxSJM0/Salyut-7.2017.720p.BluRay.DTS.x264-HDH.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Salyut-7

URSS, iunie 1985. Pe baza evenimentelor reale. După ce sa pierdut contactul cu stația spațială Salyut 7, cosmonauturile Vladimir Dzhanibekov și Viktor Savinykh se acomodează cu ambarcațiunile goale, înghețate și o readuc la viață.

Mergând la acest film nu știam la ce să mă aștept. Îmi plac filmele care au loc în spațiu, așa că acesta a fost principalul motiv pentru care am fost la acest film. Nu eram familiar cu povestea, nici cu regizorul sau cu actorii acestui film. Sincer, nu-mi place cinematograful rus, cel puțin acele filme care sunt prezentate aici în Lituania. Mă bucur să spun că am fost plăcut surprins de Salyut-7.

Din punct de vedere vizual, arată minunat. Toate scenele spațiale sunt uluitoare și foarte plăcute să te uiți. Unele fotografii și mișcări ale camerei mi-au amintit de Gravity.

Actorul-șef Vladimir Vdovichenkov a dat o interpretare excepțională în film. Personajul său a fost bine scris și în tot filmul mi-a păsat cu adevărat de el și bunăstarea lui. El a împărtășit, de asemenea, o bună chimie cu Pavel Derevyanko, care a fost partenerul său în această misiune spațială extraordinară.